Huachuma (San Pedro) Volle maan Outdoor Vuur-Ceremonie

Huachuma (San Pedro) Volle maan Outdoor Vuur-Ceremonie

Vrijdag 19 juli om 13:00 uur

(Wij kiezen voor de vrijdag omdat het is gebleken dat het fijn is om zaterdag en zondag nog uit te rusten voordat de meesten maandag weer gaan werken!)

Huachuma oftewel SanPedro is een heilig sacrament gemaakt van bepaalde cactussoorten. Deze komt traditioneel uit het Andesgebergte en wordt gevonden in Peru, Argentinië, Chili en Bolivia. Tijdens de Spaanse inquisitie werd door de invloed van de Katholieke kerk Huachuma, San Pedro genoemd. Sint Petrus van het nieuwe testament, die de sleutels van de hemelpoort in handen heeft. Het refereert naar de transcendentale werking van de cactus.

De eerste tekenen van het bestaan zijn van 3500 jaar geleden. Het vroegste bewijs van het ceremonieel gebruik van dit geneesmiddel is een stenen beeldhouwwerk van een huachumero (mannelijke huachuma sjamaan) in de Tempel van Chavín de Huántar, een overblijfsel van een oude Andes beschaving in noord Peru.

Huachuma wordt nog steeds in Zuid Amerika gebruikt om te helen van psychische, lichamelijke, emotionele en spirituele ziektes en onbalans. Maar ook om de toekomst te voorspellen via de profetische kwaliteiten van de plant, om vloeken of demonische krachten weg te halen, om succes en liefde in iemands leven te brengen.

Volgens sjamanen belichaamd de cactus de fundamentele mannelijke energie van de Andes en de Peruaanse kust. Terwijl Ayahuasca, de vrouwelijke tegenhanger, de vrouwelijke energie van het Amazonegebied vertegenwoordigd. Huachuma is de superieure spirituele genezer en leraar.

Huachuma opent je ogen naar datgene wat al bestaat maar vanuit ons bewustzijn niet zichtbaar is. Het brengt je totaal in contact met de natuur en kan je hart openen maar ook je KUNDALINI.

Daarom wordt het vaak overdag gedaan zodat je beter de verbinding met de natuur kan maken.

Een ceremonie waar je de kans krijgt je te verdiepen met behulp van sjamanistische ondersteuning d.m.v. DRUMMEN, PANDRUM, KLANKSCHALEN, MAPATCHO, AQUA DI FLORIDA, PUSANGA & SANANGA.

Begeleiding door
- Bert: Regressie & Reïncarnatie therapeut, cosmicflower therapeut, reikimaster, praktiserend Sjamanisme
- Plus meerdere begeleiders (sters)

Inbegrepen:
  • Huachuma
  • sharings
  • zorgzame ondersteuning
  • maaltijden fruit en dranken
  • begeleiding
  • nazorg indien nodig
Een Huachuma ceremonie is in lente en zomermaanden bij ons outdoor rond het vuur en als het minder weer is, in onze gezellige warme Tipi-tent want vergeet niet ..... HET VUUR IS DE SJAMAAN!! 

Je zult ervaren dat de andere deelnemers ook belangrijk zijn in jouw proces.
Neem voor meer informatie over de ceremonie contact met ons op bij 'Locatie en contact' in de menu balk.

Boek hier de Huachuma (San Pedro) Volle maan Outdoor Vuur-Ceremonie

Huachuma (San Pedro) outdoor Vuur-Ceremonie-

16 augustus Huachuma (San Pedro) outdoor Vuur-Ceremonie