Reis van Yvonne

Nooit gedacht dat ik een ayuasca ceremonie zou doen want ik vond het eng en zag erg tegen het overgeven op.
Ik mocht daarom ook een kijkje komen nemen bij het centrum en kennismaken met Bert, dat heeft me vertrouwen gegeven plus dat een goede vriend één van de begeleiders was.

Het was een reis om nooit te vergeten. Dat wat ik al zo lang verloren was heb ik terug gevonden, de ervaring om zoveel onvoorwaardelijke liefde te voelen voor mezelf is ongekend. Tijdens de ceremonie heeft Moeder Ayuasca mij gevloerd, ik kon niet meer op mijn benen staan. Maar ik snapte het wel, ik moest gevloerd worden, anders kon ik niet komen waar ik zijn moest.

Volledige overgave, dat is wat Moeder Ayuasca van je verlangt, nee eist. En de moed om mee genomen te worden. Als een liefhebbende moeder omhelst ze je en in haar armen laat ze je alles zien wat je wilt. Ze is dienend en weet precies wat je nodig hebt. Ze is streng maar rechtvaardig, ze haalt uit jou wat er in zit, ze laat het je zien. Aanvaard haar in al haar schoonheid en lelijkheid want dan aanvaard je jezelf in alle schoonheid en lelijkheid. Zo wordt je één.

Na de ceremonie had ik het gevoel energetisch en fysiek kilo`s lichter te zijn. Ik ben met een grote glimlach in slaap gevallen en die glimlach is nog steeds niet van min gezicht weg te krijgen. De begeleiding is liefdevol en vol respect, ik voelde me heel veilig. Dank jullie wel Een warme en lieve groet van mij, Yvonne.