Reis van Marion

Voorafgaand aan de Ayahuasca Ceremonie heb ik twee regressietherapieën mogen ontvangen.

Ik had veel opgekropt verdriet, er was vaak over mijn grenzen heen gegaan en ik had regelmatig last van angstaanvallen. Bij het begin van de eerste regressiesessie voelde ik mezelf veilig en de sfeer was ontspannen en aangenaam. Na 15 minuten wist Bert al door te dringen tot de kern van een van mijn problemen. Ik kon toen een hoop opgebouwd verdriet, frustratie en boosheid vrij uiten. Hij stimuleerde mij om vooral alles te uiten. De volgende dag tijdens mijn tweede sessie was hij ook vrij snel in staat om de plek te vinden waar ik de angsten had opgeslagen in mijn lichaam. Nu, een paar weken na de sessies merk ik dagelijks de verbetering. Ik voel me vrijer, opener en meer ontspannen. De angstaanvallen zijn niet meer teruggekomen en ik kan nu veel beter mijn eigen grenzen voelen en aangeven. 
 
De Ayahuasca Ceremonie 
 
We begonnen met een aantal oefeningen om elkaar beter te leren kennen. Deze oefeningen gaven echt inzicht waar eenieder stond op dat moment. Ook was er ruimte voor iedereen om eventuele vragen te stellen. Hierdoor ontstond gelijk een open, ongedwongen sfeer met elkaar. Tijdens de reis werden we goed begeleid en ondersteund waar nodig. De volgende ochtend was er een gezamenlijk ontbijt met verse eitjes.
 
Bert heel erg bedankt voor je geweldige verzorging voor, tijdens en na de reis met Ayahuasca. Je bent een hele goede gastheer! Door de oefeningen vooraf en erna liep het mooi over van waar je was voor de reis en waar de Ayahuasca reis je mee geholpen heeft. Echt TOP Bert! Heel erg bedankt voor je inlevingsvermogen en geduld. Ik ben onder de indruk van je deskundigheid, je empatisch vermogen en je menselijkheid. Heel erg bedankt!
Marion