Ervaringen
Een beetje zenuwachtig kwam ik aan in het centrum, mijn tweede reis met San Pedro. De dag begon bewolkt en ik vroeg nog : Ooh laat alsjeblieft de zon doorkomen.  Aangekomen en gesetteld brak ze door de wolken heen en de reis kon beginnen. We begonnen met een mooie hartmeditatie die me liet zakken in mijn lichaam en waar ik mijn intentie nog eens duidelijk mocht doorgeven.


Lees hier verder over de ervaring van Marijke

Instrumenten, mondharp en drum bespeeld door allen begeleiden mee de reis, brengen ons dichter, samen recht naar ons hart, niemand alleen. Spiritueel vuur geeft, raad voor elk apart… en toch zijn we samen, worden we één, energie vloeit voort we geven te leen.

Lees hier verder over de ervaring van Steven.

Ik heb gedanst, veel en oneindig, met mijn lichtlichaam, zonder fysieke beperkingen, zonder zwaartekracht, zonder tijd. Leonard Cohen nam me mee de diepte in van de oceaan. Zo mooi, warm, liefdevol, ritmisch … één. Woorden schieten bijna te kort, maar hier toch een kleine uitwerking van een tijdloze krabbel. 

Lees hier verder over de ervaring van Patrick

Voor mijn eerste keer was ik best wel wat zenuwachtig, want ik had geen idee wat ik er precies van moest verwachten en tussen wat voor mensen ik terecht zou komen. Achteraf gezien heb ik me daar voor niets druk over gemaakt. Ik heb nu binnen vijf maanden drie maal een ceremonie meegemaakt en kan wel stellen dat het voor mij veel heeft opgeleverd. 

Lees hier verder over de ervaring van Ronald H.

Ik riep Bert, nog een keer en nog een keer. De volgende les was rekening houden met anderen, je kan niet zomaar alle aandacht opeisen. Ik wist het wel maar tegelijkertijd wist ik ook dat hij kwam. Ik realiseerde mezelf dat het niet goed was en dat ik niet ten koste van anderen keuzes mag maken. Heel erg bijzonder.

Lees hier verder over de ervaring van Mark
We begonnen met een aantal oefeningen om elkaar beter te leren kennen. Deze oefeningen gaven echt inzicht waar eenieder stond op dat moment. Ook was er ruimte voor iedereen om eventuele vragen te stellen. Hierdoor ontstond gelijk een open, ongedwongen sfeer met elkaar. Tijdens de reis werden we goed begeleid en ondersteund waar nodig. De volgende ochtend was er een gezamenlijk ontbijt met verse eitjes.

Lees hier verder over de ervaring van Marion