Ervaringen

Waarom weet ik niet, maar ik trok de blinddoek van mijn hoofd. Tijdens deze handeling zag ik mijn linkerhand waar ik prachtige zilveren draden omheen geweven zag, zoals spinnenrag maar dan in een rastervorm en vele malen duidelijker en mooier, dit was het mooiste wat ik ooit gezien had... schitterend. 

Lees hier verder over de ervaring van Bert

Het was zaterdag. Aarzelend, nog niet helemaal op mijn gemak, moe en lusteloos reed ik richting Rucphen in West-Brabant. Nog niet zolang geleden had ik me opgeven voor een tweede ceremonie. De afgelopen weken was ik erg moe. Ik sliep en had veel pijn in mijn linkerzij. Uiteindelijk na een week had ik een afspraak met mijn dokter gemaakt. Deze verwees mij na een kort consult door om een bloedtest af te laten nemen en een röntgenfoto van mijn longen te laten maken in het EMC. 

Lees hier verder over de ervaring van Ronald N.

Ik heb gedanst, veel en oneindig, met mijn lichtlichaam, zonder fysieke beperkingen, zonder zwaartekracht, zonder tijd. Leonard Cohen nam me mee de diepte in van de oceaan. Zo mooi, warm, liefdevol, ritmisch … één. Woorden schieten bijna te kort, maar hier toch een kleine uitwerking van een tijdloze krabbel. 

Lees hier verder over de ervaring van Patrick

Voor mijn eerste keer was ik best wel wat zenuwachtig, want ik had geen idee wat ik er precies van moest verwachten en tussen wat voor mensen ik terecht zou komen. Achteraf gezien heb ik me daar voor niets druk over gemaakt. Ik heb nu binnen vijf maanden drie maal een ceremonie meegemaakt en kan wel stellen dat het voor mij veel heeft opgeleverd. 

Lees hier verder over de ervaring van Ronald H.

Ik riep Bert, nog een keer en nog een keer. De volgende les was rekening houden met anderen, je kan niet zomaar alle aandacht opeisen. Ik wist het wel maar tegelijkertijd wist ik ook dat hij kwam. Ik realiseerde mezelf dat het niet goed was en dat ik niet ten koste van anderen keuzes mag maken. Heel erg bijzonder.

Lees hier verder over de ervaring van Mark
We begonnen met een aantal oefeningen om elkaar beter te leren kennen. Deze oefeningen gaven echt inzicht waar eenieder stond op dat moment. Ook was er ruimte voor iedereen om eventuele vragen te stellen. Hierdoor ontstond gelijk een open, ongedwongen sfeer met elkaar. Tijdens de reis werden we goed begeleid en ondersteund waar nodig. De volgende ochtend was er een gezamenlijk ontbijt met verse eitjes.

Lees hier verder over de ervaring van Marion